Bedrift Yoga:

 

Ønsker du å øke produktiviteten til dine ansatte?

Det er bevist at trening av yoga på jobben er svært effektiv for å redusere stress og angst i arbeidet. En liten pause midt i arbeidsdagen kan øke nivået av kreativitet og produktivitet hos dine ansatte. Dette gjelder også de ansattes evne til å respondere i stressende situasjoner, tilrettelegge en forbedret beslutningsprosess, øke egen kapasitet, potensiale, og ikke minst bidra positivt til de ansattes generelle helse. 

Yoga på arbeidsplassen er blitt en konsolidert trend i land som USA og Storbritannia, og viser enorme resultater. Vi har erfaring med å undervise yoga hos bedrifter i Bergensområdet, og lanserer nå et konsept som tilrettelegger for å gi flere lokale bedrifter denne muligheten. 

Tilpasning er viktig, og vi tilbyr flere ulike pakker av øvelser som varer fra 20 minutter til en time eller mer, om ønskelig. Dette kan gjennomføres både i et lite kontor eller i et fellesrom, og antall ansatte kan være både mange eller få. Øvelsene og stillingene er enkle og mulig å utføre for alle. Tidligere yoga-erfaring er ikke et krav, og er tilrettelagt slik at alle kan delta og få mest mulig ut av dette. 

Ta gjerne kontakt for å få mer informasjon om hva vi kan bidra med til din bedrift.  

Steder vi har undervist er ABB - Fyllingsdalen og Statoil - Sandsli

 

 

 

Private klasser:

Gjennom et personlig program, tilpasses private yoga-klasser seg til hver enkelt persons behov. I vårt Yoga-studio eller hjemme hos deg, kan vi jobbe med et bestemt tema eller med enkelte fysiske eller helsemessige forhold. En privat time har fordelen av at du vil motta 100% av instruktørens oppmerksomhet, og med dette være i stand til å fremme raskere resultater. 

 

 

 

 

Party Yoga:

Skal du arrangere bursdag, utdrikningslag, avslutning, reunion, eller en annen feiring? Hva med en eksklusiv yogatime for deg og dine venner? Effektene av yoga er mange, men vi nevner: Harmoni, lykke, et klart sinn og en generell tilstand av velvære og avslappethet - et førsteklasses utbytte! Forhør deg gjerne om våre oppsett og priser og oppdag fordelene med å introdusere yoga på festen din.

​© 2017 by Meber Services