ABOUT

MELISSA BERNALD LAUFER

I 2000 begynte jeg å få en forståelse om chakraene (energisystemet) gjennom yoga pusteteknikker som Pranayama (kontrollert pusting), mantraer, spesifikke meditasjoner og Kriya Yoga med lærer Edgardo Blum Salas (Venezuela). Dette ble mitt utgangspunkt.

I 2005 flyttet jeg til Spania og begynte med Hatha Yoga i Madrid på Zmork Space Centre. To år senere begynte jeg å undervise i dans og anti-stress gymnastikk. Det var noe jeg opplevde som svært givende og gav meg et sterkt ønske om å undervise Yoga og å fordype meg i det. Endelig i år 2008 fikk jeg sertifisering i Hatha og Anusara (RYS 200 Yoga Alliance) ved Nysy Studios, Athen - Hellas, med Vivi Letsou, Rusty Wells og Eraj Shakib. Samme år startet jeg å undervise ved Arati Centre samtidig som jeg fikk mulighet til videreutdanning innen Anusara systemet med Gisela Vázquez Rodríguez (Nå Shakti Yoga). I senere år har jeg vært en elev hos Iyengar Eduardo González, Mental Yoga med Ramiro Calle, som også er en kjent forfatter, og til Swami Krishnananda, grunnlegger av Yoga Retiro. Fra sommeren 2011-til sommeren 2012 underviste jeg mest Anusara inspirert Yoga blant annet ved senteret Deliness (Torrejón de Ardoz i  Madrid, Spania). 

 

I Norge fra våren 2013 til sommeren 2017 har jeg undervist Yoga hos Sprek Og Blid sine Yoga sentre (Sissels- Fyllingsdalen, Mathopen (Nå Nr1), Askøy, Straume, Ågotnes, Skogsvåg og Midtun). Fra januar til desember 2014 underviste jeg også hos Yogarommet hvor jeg fikk utvide min tilnærming til Yoga Iyengar. Der deltok jeg også på et workshop med Claus Witting og Monica Harr. 

Jeg er også utdannet terapeut Reiki Usui Nivå 3 (Reikiesluz - Madrid Spania) og instruktør i selvutvikling og Transpersonlig Psykologi ved "Escuela de Desarrollo Transpersonal de España". Andre interesser har vært Kabbala og Metafysikk. Ved siden av min terapeutisk aktivitet studerte jeg Kunst ved Universidad Central de Venezuela (UCV). Jeg har også jobbet som låtskriver og musikker i flere år. I tillegg til dette har jeg også studert ulike typer dans som Jazz, Flamenco og Magedans og jeg har opplæring i terapeutisk massasje og refleksologi.

Web - Koblinger:

http://nysystudios.gr/en/homepage/ 

http://www.giselayoga.com

https://es.wikipedia.org/wiki/Ramiro_Calle

http://www.yogaretiro.es/nosotros/swami-krishnananda/

http://www.centroreikiesluz.com

https://escuelatranspersonal.com

"Å praktisere og undervise Yoga er en av de beste tingene som noen gang har skjedd i livet mitt, en velsignelse. For meg er det å kunne bidra gjennom Yoga til en bedre helse, personlig vekst og forbedring av de rundt meg, en stor ære og et privilegium" Melissa

​© 2017 by Meber Services